Unlimited Moves
Voor iedereen

Aanbod

Peuterdans

Bij het horen van muziek meebewegen met het voetje, staan springen of schudden? Tijdens deze les leren peuters zich spelenderwijs fysiek en muzikaal te ontwikkelen. 


Kleuterdans

Voor kleuters die graag thuis voor de spiegel staan te dansen is er kleuterdans. Tijdens deze les leren de kleintjes hun bewegingen op een speelse manier gerichter en gevarieerder te maken. Aan de hand van thema’s en verhaaltjes werken we aan creativiteit, sociale omgang met andere kinderen en muzikaliteit. Het dansplezier staat hierbij natuurlijk voorop. Dancemix

Tijdens deze les combineren wij verschillende dansstijlen zoals modern, jazzballet en showdance. Tijdens deze lessen zal ook aandacht gegeven worden aan allerlei oefeningen ter verbetering van houding, techniek en lenigheid. Dancemix is een dansstijl waar iedereen aan mee kan doen, hier is geen danservaring voor nodig. Jazzballet

Bij jazzballet gaat het om technische bewegingen met invloeden vanuit de moderne dans, showdance en musical op diverse soorten muziek. Tijdens deze lessen zal ook aandacht gegeven worden aan allerlei oefeningen ter verbetering van houding en techniek. Jazzballet is een dansstijl waar iedereen aan mee kan doen, hier is geen danservaring voor nodig. 


Modern

Ben jij op zoek naar een dansstijl waarin je al je gevoelens kan uiten? Dan is moderne dans iets voor jou! Tijdens deze lessen zal ook aandacht gegeven worden aan allerlei oefeningen ter verbetering van houding, techniek en lenigheid. Showdance

Showdance is een combinatie van diverse dansstijlen. Het gaat hierbij om een spetterende act, hierbij wordt er gedanst op hedendaagse muziek. Dance fit

Tijdens deze les ben je heerlijk aan het trainen zonder dat je het door hebt, wie wil dat nou niet?! De lessen zullen eenvoudig te volgen zijn en bestaan uit makkelijk te volgen choreografieën. Naast de choreografie zal er ook aandacht besteed worden aan diverse fitness oefeningen. 


Mobility

Met trots bieden wij een geheel nieuwe les aan waarbij de kennis vanuit de fysiotherapie verwerkt wordt met jarenlange danservaring: Mobility! Tijdens deze les wordt er op een veilige manier gewerkt aan het verbeteren van mobiliteit, lenigheid en techniek. Altijd al leniger willen worden of de gewrichten soepel houden? Dan is dit de juiste les! 


Pilates

Bij onze Pilates les wordt er gewerkt aan kracht en lenigheid. Een les die perfect is als je lichamelijke klachten hebt of als je gewoon sterker wilt worden zonder naar de sportschool te gaan.


!! Omdat wij het beste uit de lessen willen halen starten de lessen pas bij voldoende aanmeldingen. Opgeven voor een proefles kan via info@unlimitedmoves.nl. 

  

 
 
 
E-mailen
Info