Unlimited Moves
Voor iedereen


OverHallo allemaal!


even voorstellen; mijn naam is Devon van kleins af aan wist ik wat ik wilde worden; Fysiotherapeut met een eigen danszaal zodat ik voor altijd mijn twee passies kan blijven beoefenen.

Toen ik voor het eerst zelf een serieuze blessure opliep kwam dit hard aan. Ik zat in havo-4 was net aangenomen op de dansacademie en zag mijn droom om zelf danseres te worden uiteen spatten... eigenwijs als dat ik was kon ik het niet laten om iedere training aanwezig te zijn om te kijken wat ik stiekem toch kon doen. Tot mijn fysiotherapeut mij vertelde dat als ik zo door zou gaan de zenuw in mijn rug/been zodanig beschadigd zou raken ik in een rolstoel terecht zou komen. Dit was een grote schok. Maar geen reden om op te geven, want als ik een ding zeker wist was dat wel dat ik niet in een rolstoel terecht wilde komen! Na maanden hard trainen kon ik weer normaal lopen en had ik steeds meer controle over mijn linkerbeen. Helemaal terugkomen op het niveau van voor mijn blessure zat er helaas niet in, maar ik kan gelukkig mijn kennis en passie delen met mijn leerlingen. Iets waar ik super veel energie uit haal!
Door deze ervaring weet ik dat revalidatie zeker niet altijd even leuk is, je soms restklachten blijft houden, maar dat doorzetten en de juiste stimulans mega belangrijk is. Dit wil ik meenemen in alle revalidaties/behandelingen die ik doe/geef.


Ik ben geboren in 1995 te Utrecht. Mijn studie fysiotherapie heb ik in 2018 afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de laatste twee jaar van de opleiding heb ik ervaring opgedaan bij de FC Utrecht Academie. Na mijn studie ben ik gelijk gaan werken in de eerstelijnspraktijk en ben ik mij gaan verdiepen in neurorevalidatie/CVA. Inmiddels volg ik een dubbele masteropleiding: Kinderfysiotherapie en Sportfysiotherapie.Momenteel ben ik werkzaam als Algemeen fysiotherapeut, Sport- en kinderfysiotherapie i.o., specialist in Neurorevalidatie en Covid-19 begeleiding


BIGnr. 19924816304


 

 
 
 
E-mailen
Info