Unlimited Moves
voor iedereen

Neurorevalidatie

Ontdek de kracht van Neurorevalidatie bij onze gespecialiseerde fysiotherapeut! 
Bij Unlimited Moves begrijpen we hoe belangrijk het is om een zo optimaal mogelijk functioneren te bereiken bij aangeboren en niet aangeboren hersenletsel (NAH). Onze neurorevalidatie behandelingen zijn ontworpen om jou te begeleiden bij een leerproces, waarbij we je mogelijkheden verkennen door middel van therapie en aanpassingen. 

Wat kun je verwachten?
Bij de intake werken we nauw samen met jou en onze specialisten om een behandelplan op te stellen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften. In dit behandelplan worden behandeldoelen vastgelegd. Dit betekent dat meerdere (para)medische specialismen samenwerken aan een gezamenlijk plan, onder toezicht van de verwijzer (neuroloog/revalidatiearts).

Doelstellingen van fysiotherapie bij neurologische aandoeningen kunnen zijn:
🔹 Het herleren van functies en vaardigheden waarin herstel mogelijk is.
🔹 Het behouden van functies, vaardigheden en conditie.
🔹 Het toepassen van geleerde functies en vaardigheden in verschillende situaties.

Fysiotherapie op maat, bij jou thuis of in de praktijk
Bij Unlimited Moves heten we je van harte welkom in onze praktijk, waar we een veilige en ondersteunende omgeving bieden voor jouw neurorevalidatie. We begrijpen echter ook dat fysiotherapie aan huis in de beginfase van essentieel belang kan zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid van fysiotherapie aan huis, zodat we je kunnen ondersteunen in je herstelproces vanaf de vertrouwde omgeving van je eigen huis.

Neem de eerste stap naar optimaal functioneren! 
Bij Unlimited Moves zijn we gepassioneerd door het bieden van hoogwaardige neurorevalidatie om jou te helpen een zo volledig mogelijk functioneren te bereiken. Onze gespecialiseerde fysiotherapeut zal je begeleiden op je reis naar herstel en/of optimale levenskwaliteit. 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram