Unlimited Moves
voor iedereen

Sportfysiotherapie

Ontketen je potentieel met Sportfysiotherapie bij Unlimited Moves! 🏋️‍♂️
Bij Unlimited Moves geloven we in de kracht van sport en beweging om fysieke prestaties te verbeteren en de algemene gezondheid te bevorderen. Onze sportfysiotherapie is speciaal ontworpen om sporters van alle niveaus te ondersteunen, van enthousiaste amateurs tot topsporters, bij het bereiken van hun optimale prestatieniveau.

Ontdek de Unieke Waarde van onze fysiotherapeut: Kinder- en Sportfysiotherapeut in één!
Bij Unlimited Moves hebben we een troef in handen die ons onderscheidt van anderen: onze fysiotherapeut is niet alleen gespecialiseerd in kinderfysiotherapie, maar ook in sportfysiotherapie. Dit unieke kenmerk biedt een onschatbare meerwaarde voor onze patiënten.

Kinderfysiotherapie en Sportfysiotherapie, Gecombineerd voor Optimaal Resultaat!
Onze fysiotherapeut begrijpt als geen ander de unieke behoeften en uitdagingen van zowel kinderen als sporters. Door de combinatie van kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie kunnen we een holistische benadering bieden die rekening houdt met alle aspecten van de ontwikkeling, prestaties en gezondheid.

Wat kan je verwachten van Sportfysiotherapie? 
Onze ervaren sportfysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het behandelen en voorkomen van sportgerelateerde blessures. Of je nu herstelt van een blessure, je prestaties wilt verbeteren, of gewoon op zoek bent naar professionele begeleiding, onze sportfysiotherapie kan je helpen met:
🔹 Blessurepreventie: We werken samen om de oorzaken van blessures te identificeren en te behandelen. Met gerichte oefeningen en trainingstechnieken leren we je hoe je je lichaam kunt versterken en beter kunt beschermen tegen blessures.
🔹 Herstel na blessures: Als je geblesseerd bent geraakt, bieden we een geïndividualiseerd revalidatieprogramma om je te helpen bij een snel en veilig herstel. We combineren geavanceerde behandelmethoden, zoals manuele therapie, oefentherapie en mobilisatietechnieken, om je weer op het juiste spoor te krijgen.
🔹 Prestatieverbetering: Onze sportfysiotherapeuten werken samen met jou aan het optimaliseren van je sportprestaties. We analyseren je bewegingspatronen, bieden functionele training en ontwikkelen specifieke trainingsprogramma's om je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie te verbeteren.
🔹 Sportrevalidatie: Als je na een operatie of intensieve behandeling weer wilt terugkeren naar je sport, ondersteunen we je met een op maat gemaakt revalidatieprogramma. We begeleiden je stap voor stap om je sportieve activiteiten veilig en effectief te hervatten.

Vergoedingen via je zorgverzekering 
Bij Unlimited Moves begrijpen we dat toegankelijkheid belangrijk is. Sportfysiotherapie kan in veel gevallen vergoed worden door je zorgverzekering. De vergoedingen kunnen echter verschillen, afhankelijk van je verzekeringspakket en zorgverzekeraar. We raden je aan om contact op te nemen met je zorgverzekeraar om specifieke informatie te krijgen over de vergoedingen en dekking voor sportfysiotherapie.

Bereik je sportieve doelen met sportfysiotherapie!
Bij Unlimited Moves staan we klaar om je te begeleiden naar optimale sportprestaties en een gezonde, actieve levensstijl. Onze deskundige sportfysiotherapeuten combineren hun kennis met geavanceerde behandeltechnieken om jou te helpen je sportieve doelen te bereiken.


Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe sportfysiotherapie jou kan helpen om je volledige potentieel te bereiken en blessurevrij te blijven. Samen streven we naar topprestaties en een leven vol beweging en vitaliteit!
 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram